Hesap ve veri silme
Hesabını kalıcı olarak sil
Hesabın silindiğinde profil bilgilerin, arkadaşlıkların, mesajların ve hesabına bağlı oyun verileri kalıcı olarak silinir. Bu işlem geri alınamaz.
Hesabın için şifre oluşturmadıysan Google hesabı ile giriş yapıp şifre oluşturduktan sonra hesap silme işlemine devam edebilirsin.